Рятувальники створили музей для своїх наступників (ВІДЕО)

767 0

Ми у соцмережах:

Рятувальники створили музей для своїх наступників (ВІДЕО)

В ДСНС Рівненської області презентували музей, який створили для молодих людей, котрі в майбутньому захочуть працювати рятувальниками.

 На базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України у Рівненський області силами працівників апарату обласного управління та навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності була обладнана навчальна зала-музей для професійно-технічного навчання майбутніх працівників Служби порятунку краю.

Іншими словами, тут навчатимуться та опановуватимуть ази рятувальної справи молоді люди, котрі вирішили пов'язати своє майбутнє життя з пожежно-рятувальною справою та обрали фах рятувальника.

В залі, крім сучасного спорядження, також знаходиться пожежне обладнання 80-х, 90-х та початку 2000-х років. Також є чимало цінного матеріалу про історію становлення та розвитку пожежної охорони області із середини ХХ ст. і до наших днів.

Працівники ДСНС області сподіваються, що навчання в таких умовах сприятиме кращому опановуванню та засвоюванню отриманих знань майбутніми рятувальниками.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також