Секс на карантині

1212 0

Ми у соцмережах:

Секс на карантині

Необхідність цілими тижнями сидіти під замком разом з близькою людиною може всерйоз вдарити по лібідо. Експерти прогнозують сплеск розлучень і сімейних проблем через карантин.

Дехто легковажно припускає, що замкнені в будинках і квартирах пари почнуть посилено займатися сексом і вирішувати демографічні проблеми країни. Насправді ж тривалий карантин провокує сплеск побутових конфліктів і всерйоз впливає на рівень лібідо партнерів. Якщо вони цілодобово безперервно перебувають одне навпроти одного, то це частково гасить сексуальне бажання і збільшує дратівливість. Партнери повинні відпочивати одне від одного і встигнути скучити до часу зустрічі, а також регулярно проводити якийсь час наодинці.

Але під час самоізоляції подібне неможливо, і деякі люди стикаються не тільки з нудьгою, а й з нападами клаустрофобії. Крім того, потік негативних новин від засобів масової інформації породжує стрес і тривожні розлади, а багато вільного часу змушує людей підраховувати решту грошей і лякатися майбутнього. Це ще один привід для занепокоєння.

Відомо, що чоловіки вдаються до сексу як засобу позбавлення від стресу, так що для них самоізоляція може бути інструментом підвищення лібідо. Але для більшості це удар по стосунках і сексуальному життю. Ось чому при суворому карантині партнерам варто намагатися зберігати інтерес один до одного, зазначають фахівці.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також