Семеро рівнянок змагалися на софтбольному Євро

707 0

Ми у соцмережах:

Діана Вашай була однією з найкращих в українській збірній

Семеро вихованок рівненського софтболу у складі збірної України взяли участь у чемпіонаті Європи, що завершився в Італії. За національну команду змагалися гравчині «Західного вогню» Юлія Міронова, Анастасія Кратюк, Діана Вашай, Анастасія Присяжнюк та Яна Мацкевич, а також колишні софтболістки «Західного вогню» Вікторія Капітанюк та Анна Форманюк, які виступають за команду Луганська. У підсумку збірна України здобула 4 перемоги, зазнала 4 поразок, і посіла 12-те місце з 17 команд.

Як розповів керівник «Західного вогню» Володимир Судимак, українки загалом виступили краще, ніж на попередньому Євро, де були з 23 команд 18-ми.

— Наша збірна цілком могла розраховувати на вище місце, — розповідає Володимир Судимак. — Ми програли Польщі — 0:1. Якби виграли, то боролися б за 9-10 місця. А так ми боролися за 11-12, де програли Австрії.

— Як можете оцінити виступ своїх вихованок?

— Від декого чекав, можливо, більшого. Приємно здивували Яна Мацкевич та Діана Вашай. Остання відіграла дуже сильно. Це не може не радувати, адже 19 липня у Чехії стартує чемпіонат Європи серед юніорок, і Діана є однією з лідерок цієї команди. Думаю, наша юніорська збірна цілком здатна розраховувати на місце в трійці, адже чимало її гравців виступали за національну збірну в Італії, здобувши важливий досвід.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також