Сергій Литвиненко: “Кращі малюнки стануть новорічними листівками”

1520 0

Ми у соцмережах:

Сергій Литвиненко: “Кращі малюнки стануть новорічними листівками”

Народний депутат України від Рівненщини, член парламентського Комітету з питань аграрної та земельної політики Сергій Литвиненко оголосив серед школярів та дошкільнят конкурс малюнка: “Зима за вікном – тепло у серці!”.

Малюнки надсилайте у Facebook-месенджер депутата або на електронну пошту: lytvynenko-s@rada.gov.ua.

Депутат зазначив, що “часу вже не так багато, тому проводимо конкурс у турборежимі.))) Підсумки підіб’ємо до Дня святого Миколая, до 19 грудня”.

Трьох найкращих авторів депутат відзначить грошовими преміями зі своєї депутатської зарплатні.

Але головне, вважає Сергій Литвиненко, що частину робіт буде відібрано для дизайну новорічно-різдвяних листівок, котрими політик вітатиме друзів, родичів, колег-депутатів, міністрів та президента зі святами.

Власне, в цьому початково і полягала ідея: зробити новорічні вітальні листівки не банальні, а живі, з душею, з особливим осмисленням і благодійністю - з оригінальних дитячих малюнків, зі вказаним ім’ям юного автора і школи, де він вчиться”, - пише Литвиненко.

Насамкінець депутат зазначив: “Умови конкурсу надзвичайно прості: робота повинна бути авторською, виконана в будь-якій техніці, самою дитиною, без будь-якої допомоги комп’ютера.

Дедлайн – 15 грудня. Оголошення переможців – 19 грудня.

А раптом ще й знайдеться досі не помічене юне обдарування – буде йому ще й персональна виставка у Києві. Але про це – згодом.
А поки – чекаю малюнки “Зима за вікном – тепло у серці!”.

Успіху!
”.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також