Сергій Подолін про візит до медиків:«Це не медицина катастроф. Це катастрофа»

4744 0

Ми у соцмережах:

Сергій Подолін про візит до медиків:«Це не медицина катастроф. Це катастрофа»

Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін разом зі своїм «шефом» - головою ОДА Віталієм Ковалем вирішили заїхати без попередження в обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, щоб поцікавитись роботою медиків та їхніми проблемами. Відео про візит оприлюднили у соцмережах.

Працівники обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф напередодні звернулися до обласної влади зі скаргою на своє керівництво. Керівники області вирішили особисто вислухати працівників.

- Спілкувався із колективом. Із головним лікарем не вдалося - бо у черговій відпустці, - повідомив на своїй сторінці у Фейбуці Сергій Подолін. Лікарі скаржилися на малі зарплати, на погані умови роботи, на хамство з боку керівника закладу.  Що побачив? Приміщення в незадовільному стані. Автомобілі швидкої ледве їдуть.  Це не медицина катастроф. Це катастрофа. Безумовно, є проблеми, вирішення яких потребує фінансів, державної підтримки. Але є те, що можна і треба вирішувати керівнику. Роблю висновок - якщо керівник не на своєму місці, страждають усі… 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також