Сержантку облили холодною водою та відправили на пенсію під звуки сирен

3584 0

Ми у соцмережах:

Сержантку облили холодною водою та відправили на пенсію під звуки сирен

Колектив 2-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС України у Рівненській області з охорони ВП “Рівненська АЕС” оригінально відправили на заслужений відпочинок диспетчера 22-ї ДПРЧ сержанта служби цивільного захисту Валентину Ковальчук, що понад 30 років життя віддала службі підрозділу.

Під звуки сирен пожежної техніки колеги-вогнеборці облили з пожежного рукава диспетчерку і таким чином провели її на заслужений відпочинок. Це традиція, яку шанують у кожній пожежній частині люди, які за цей час стали справжньою сім’єю.

Свою трудову діяльність Валентина Ковальчук розпочала в 1989 році на посаді радіотелефоніста ДПЧ-6 2-го загону Воєнізованої пожежної охорони з охорони Рівненської АЕС.

Тож колектив ДПРЗ-2 дякує Валентині Ковальчук за високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток підрозділу, зразкове виконання посадових обов’язків, сумлінну працю та відданість ДСНС впродовж багатьох років, та бажає їй здоров’я життєдайної сили, радості, родинного добробуту та благополуччя!!!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також