«Щаслива Коляда» «На Щасливому»

898 0

Ми у соцмережах:

«Щаслива Коляда» «На Щасливому»

П’ятий рік поспіль житловий комплекс «На Щасливому» у Рівному проводить «Щасливу Коляду» – свято колядок, веселощів та подарунків.

 Цьогоріч 8 січня організатори свята обладнали інтерактивну сцену на колесах, яка курсувала територією житлового комплексу, і з якої вітали мешканців і гостей зі святом.

Святкова програма розпочалась із виступів всіх охочих заколядувати. Опісля, колядували спортсмени з баскетбольного клубу «Рівне», кікбоксери з рівненського бійцівського клубу FCLC, працівники ЖК «На Щасливому».

Серед гостей свята відбулось козацьке змагання на найбільш тривале утримання 15-кілограмової булави, переможцеві вручили балабас (крісло-мішок).

Віншували й співали і вихованці дитячого садочка Baby Land зі своїми вихователями.



Розваг не бракувало - тут також пригощали кулішем, шашликом, медовухою, кавою та глінтвейном, запрошували разом співати колядки зі сцени. Дітей розважали аніматори у костюмах оленя, пінгвіна, сніговика та сніжинки. З ними можна було танцювати і фотографуватися, дітям також роздавали гостинці.

На усій території парку сяяли красиво прикрашені локації та фотозони.

Насамкінець для гостей приготували фаєр-шоу та святкову дискотеку.

На сьогодні ЖК «На Щасливому» - це таке собі невеличке містечко у Рівному. Нині зведено 27 будинків, в яких мешкає близько 10 тисяч людей. Мешканців обслуговує власне ОСББ. Тут є безліч дитячих та спортивних майданчиків, власний парк з фруктовим садом, в якому висаджено майже 5 тисяч дерев. На території є 20 альтанок з мангалами для барбекю, працює приватний дитячий садочок, гаражні комплекси, фітнес-клуб, магазини та заклади для відпочинку. Уся територія мікрорайону та усі будинки облаштовані власною системою відеоспостереження. Улітку, до річниці ЖК «На Щасливому», та взимку, на Різдво, для мешканців і гостей влаштовують грандіозні свята.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також