Ще троє Героїв з Рівненщини пішли на небо

18794 0

Ми у соцмережах:

Ще троє Героїв з Рівненщини пішли на небо

У Вараському районі провели в останню дорогу Віктора Присяжнюка та Миколу Бондарчука, у Рівненському – Олега Беднарчука.

Як розповіли у Рівненській ОВА, у Володимирці попрощалися із Віктором Присяжнюком. Захисника призвали на військову службу 2 грудня 2022 року. Дев'ять місяців воїн вважався зниклим безвісти. 13 березня цього року родина отримала підтвердження про його загибель. Бій під Макіївкою на Луганщині 9 червня 2023 року став для солдата-стрільця останнім. Поховали Героя в рідному селищі. У великій родині Присяжнюків це четверта бойова втрата.
 
У жалобі – Полицька громада. Назавжди на батьківщину повернувся військовослужбовець Микола Бондарчук, 1992 року народження. Захисник народився в селі Іванчі. Був одружений. Служив у ВЧ Т0910. Воїн загинув 17 березня цього року в автокатастрофі під час виконання службових обовʼязків.
 
У Здолбунівській громаді останню шану віддали 47-річному нацгвардійцю Олегові Беднарчуку. Після навчання у Львівському інституті внутрішніх справ захисник працював дільничним інспектором. Згодом - у відділенні Нової пошти. Після повномасштабного вторгнення рф 8 березня 2022 року він добровольцем став на захист України. Воїн був стрільцем-мінометником у роті вогневої підтримки оперативно-штурмової бригади. Бахмут, Оріхів, Роботине… 12 березня 2024 року старший солдат загинув під час виконання бойового завдання на Запоріжжі. У Героя залишилися мати, дружина, два сини та дочка. За героїзм та самопожертву воїна нагороджено медаллю «Ветеран війни».
 
Щирі співчуття рідним і близьким!
Вічна та світла пам’ять мужнім Героям, які віддали за Україну найцінніше – життя!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також