Щоб новосели жили довго і щасливо

1946 0

Ми у соцмережах:

Щоб новосели жили довго і щасливо

Компанія «Реноме» 13 грудня урочисто відкрила східну частину житлового комплексу «Гетьман Виговський», що на вулиці Буковинській у Рівному. Це четверта черга комплексу, зведена протягом останніх трьох років, причому усі були здані в обіцяні терміни, без затримок. З нагоди свята Андрія усіх гостей та запрошених, як годиться у цей день, частували варениками та глінтвейном. Один з вареників був із сюрпризом — знижкою 2% на квартиру, він дістався начальникові міського БТІ Тетяні Давидчук.

Східна частина житлового комплексу «Гетьман Виговський» — це 120 квартир та дві тисячі квадратних метрів офісних приміщень. Будинок зведено із керамічної цегли з використанням сучасних тепло— і звукоізоляційних матеріалів. Кожна з квартир у 15-18 секціях має індивідуальну систему опалення, тобто обладнана двоконтурним котлом Vaillant. У помешканнях встановлено енергоощадні вікна з профілю REHAU виробництва «Реноме-Партнер», система водопостачання змонтована з використанням металопластикових труб REHAU, що не піддаються корозії. Житловий комплекс спроектовано з дотриманням усіх вимог сучасного дизайну й облаштування за новітніми архітектурними рішеннями. Східна частина «Гетьмана Виговського» уже здана в експлуатацію, оформлено право власності на кожну з квартир. Нині у комплексі продано майже 80% квартир. Одночасно з придбанням помешкання кожен покупець стає почесним членом клубу «Реноме» й отримує картку, яка дає змогу користуватися знижками на всі товари та послуги від групи компаній «Реноме».

На відкритті житлового комплексу усіх гостей та запрошених частували варениками та глінтвейном
— Компанія «Реноме» у цьому році здала в експлуатацію понад 8 тисяч квадратних метрів житла, — сказав на урочистій церемонії відкриття нової черги житлового комплексу міський голова Рівного Володимир Хомко. — І я бажаю, щоб життя новоселів у цьому будинку було щасливим. А компанії «Реноме» я б побажав збудувати якомога більше житла в нашому місті. І щоб гаражів-»черепашок» та залишених попід вікнами автомобілів ми більше не бачили, а їхні власники мали змогу ставити свої авто у новітні підземні паркінги. Перший такий паркінг у Рівному збудувала та ж компанія «Реноме».
Володимир Хомко побажав, щоб «Реноме» забудувало Рівне новими будинками
Підземний гараж для зберігання легкових автомобілів розташований у дворі житлового комплексу «Гетьман Виговський». За словами представників компанії «Реноме», це перший подібний і найсучасніший паркінг у Рівному. Оснащений відеоспостереженням, сучасною системою димовидалення та цілодобовою охороною. Незабаром почнеться продаж паркомісць, придбати їх зможуть насамперед мешканці житлового комплексу. Проте на досягнутому компанія не зупиняється, і вже в наступному році планує розпочати будівництво нового житлового комплексу на вул. Коновальця у Рівному.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також