Шестеро рівненських захисників поповнили Небесне військо

2666 0

Ми у соцмережах:

Шестеро рівненських захисників поповнили Небесне військо

На Рівненщині в останню дорогу провели Героїв: Віктора Хоптюка, Юрія Ярмольчука, Віталія Булачка, Валентина Сидорука, Валентина Данчука та Олександра Стецюка, - повідомили у Рівненській ОВА.

Віктор Хоптюк народився 5 серпня 1975 року. Проживав у селі Білогородка Вербської тергромади. До лав Збройних Сил України був призваний у травні 2023 року. Службу у війську проходив у званні сержанта на посаді навідника механізованого відділення. На жаль, Герой загинув 5 лютого під час виконання бойового завдання у Харківській області. У Віктора залишилась дружина та пʼятеро дітей.
 
Юрій Ярмольчук народився 6 травня 1985 року. Проживав в Острожецькій тергромаді. Службу в Збройних Силах України проходив на посаді навідника гірсько-штурмового відділення.
На жаль, Герой загинув 7 лютого під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Віталій Булачок народився 2 лютого 1996 року в селі Миляч, що на Дубровиччині. Закінчив Дубенський фаховий коледж культури та мистецтва. Пізніше одружився та проживав у місті Дубно. Незалежність України захищав з 25 лютого 2022 року. Службу проходив в окремій механізованій бригаді на посаді розвідка. На жаль, Герой загинув 7 лютого під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Валентин Сидорук народився 12 вересня 1968 року. Проживав у селищі Володимирець Володимирецької тергромади. Призваний на військову службу 19 жовтня минулого року. Служив стрільцем-помічником гранатометника механізованого батальйону однієї з частин Сухопутних військ. На жаль, Герой загинув 6 лютого у Донецькій області.
 
Валентин Данчук народився 20 вересня 1980 року в селищі Квасилів. Після закінчення місцевої школи навчався в автотранспортному технікумі Рівного, де здобув фах автомеханіка. Далі пройшов строкову службу у Збройних Силах України. Після строкової служби Валентин працював за спеціальністю. У 2014 році - активний учасник Євромайдану у Києві. Із перших днів повномасштабного вторгнення пішов до війська добровольцем. Служив у бригаді ТрО Рівного, перебував на чергуванні поблизу білоруського кордону. У січні цього року був переведений на Донецький напрямок. Отримав звання сержанта. Нагороджений численними грамотами за зразкову службу. На жаль, Герой загинув 6 лютого під час виконання бойового завдання на Донеччині. Перед тим Валентин встиг врятувати двох поранених побратимів.
 
Олександр Стецюк народився у селі Глинськ Здолбунівської тергромади. Навчався у Здолбунівській ЗОШ І-ІІІ ст. № 4, далі вступив до Львівського інституту внутрішніх справ на факультет правознавства. Після навчання працював в дитячій кімнаті міліції у Здолбунові. Згодом - у службі охорони ПП «Виробничо-конструкторське об’єднання МААНС», водночас був водієм таксі. 20 вересня 2022 року Олександра призвали на військову службу за мобілізацією. Спочатку він служив на північних кордонах. З грудня минулого року воював на Донеччині. На жаль, 6 лютого серце Героя зупинилося. У чоловіка залишилася дружина, три доньки та троє онуків.
 
Щирі співчуття рідним та близьким..
 
 Вічна пам'ять і слава Героям!

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також