Школярка перемогла в художньому конкурсі у Великобританії

1193 0

Ми у соцмережах:

Школярка перемогла в художньому конкурсі
у Великобританії

Юна художниця лише днями дізналася, що її картина стала найкращою у конкурсі, який організував англійський сайт “Lookandlearn”.

Магічне дерево
Магічне дерево
12-річна Соломія Співак із села Війниця Млинівського району вже третій рік навчається у художній школі у Млинові. Саме в цьому навчальному закладі дівчинці запропонували взяти участь у конкурсі дитячих малюнків, який щомісяця проводить сайт “Lookandlearn” на різну тематику. Цього разу необхідно було підготувати роботу на тему “Магічне дерево”. Соломія підготувала оригінальний малюнок, який здивував навіть її вчителів.
Соломия Спивак Юная художница
Соломія Співак
– Зізнаюся, мене робота спочатку не вразила, і лише тепер я починаю розуміти особливий смисл малюнка, – розповіла учитель Млинівської художньої школи Ірина Ковальська. – У такому конкурсі наші учні беруть участь втретє. Випробувати свої сили порадила випускниця школи Ольга Савчинська-Вейден, яка давно живе за кордоном і допомагає нам з перекладом правил таких конкурсів. Соломія намалювала магічне дерево, яке росте з неба, з плодами, квітами та гойдалками. Готову роботу дівчинки Ірина Ковальська відправила на конкурс, в якому беруть участь юні художники з усього світу. Із 1340 малюнків саме “Магічне дерево” Соломії Співак, на думку журі сайту “Lookandlearn”, стало найкращим малюнком у січні. Талановиту дівчинку нагородили пам’ятним сертифікатом і грошовим призом у 35 фунтів стерлінгів.
Ольга КУХАРУК, “КП”


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також