Школярка з Кузнецовська створила найкращий логотип "Енергоатома"

1472 0

Ми у соцмережах:

Школярка з Кузнецовська створила найкращий логотип

Конкурс на кращий логотип серед школярів міст-супутників атомних станцій цієї осені вперше проводила НАЕК "Енергоатом". Метою конкурсу стали активізація творчого потенціалу молоді, заохочення до атомно-енергетичної тематики. Конкурс проводився у два етапи. Перший проходив у містах-супутниках, а в другому змагалися автори найкращих робіт з кожної АЕС.

У місті-супутнику Рівненської АЕС Кузнецовську, де мешкає більш ніж 5 тисяч школярів, для розвитку творчих здібностей працюють Палац культури, Будинок дитячої та юнацької творчості, гуртки у школах. Конкурсна комісія, до якої увійшли представники міських управлінь культури та освіти, фахівці Палацу культури, віддала перевагу п'яти роботам з двадцяти поданих. Світлана Кох, завідувач відділу творчої роботи з дітьми Палацу культури, член журі, підкреслює оригінальність творчих думок і підходів юних талантів.

 
П'ятеро кузнецовців — Діана Хутко, Арсен Кравець, Юрій Поліщук, Анастасія Васьків і Сабіна Васьків — змагалися з іншими претендентами за перемогу в Києві. Перше місце посіла старшокласниця Кузнецовської ЗОШ №3 Анастасія Васьків, яка впродовж останніх семи років бере участь у всіх творчих конкурсах РАЕС. У 2009 році її малюнок був висунутий від "Енергоатома" на участь у міжнародному конкурсі "АЕС-Добробут-Батьківщина". У Москві разом з іншими переможцями Настя відвідала Третьяковську галерею, де й відбулося фінальне нагородження. Протягом незабутніх трьох днів у російській столиці юні художники побували у багатьох видатних місцях. Останніми роками поряд з Анастасією активною конкурсанткою стала й її молодша сестричка — восьмикласниця Сабіна. Настя зізнається, що на участь у конкурсі її надихнув батько Роман Васьків, інженер служби експлуатації будівель та споруд Рівненської АЕС. Ідея малюнка виникла після перегляду світлин різних атомних станцій, промислових пейзажів. Юна художниця намагалася відобразити працю свого батька та багатьох його колег-енергетиків. Нині десятикласниця з Кузнецовська Анастасія Васьків у приємному очікуванні цінного подарунка від НАЕК "Енергоатом" як автор найкращого логотипу компанії.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також