Сім’ї розстріляного рівненського волонтера збирають допомогу (ФОТО)

3721 0

Ми у соцмережах:

Сім’ї розстріляного рівненського волонтера збирають допомогу (ФОТО)

Вчора стало відомо, що рашиські окупанти спалили та розстріляли автомобіль з волонтером з Рівненщини Михайлом Супруном.

 Це трапилося поблизу села Мирча, Київської області. До цього усі сподівалися, що волонтер вижив та перебуває у полоні.

Його могилу та спалений автомобіль показав у Facebook Taras Lutsyuk:

- Міша з Рівненщини, але як почалася війна, то волонтером їздив бусом в Гостомель, возив туди речі та продукти, а по дорозі назад, вивозив звідти людей. Близько місяця тому, зв'язок із Мішею обірвався, і Міша більше не виходив на контакт. Тепер, після звільнення цих територій, хлопці односельчани (на фото), які теж зараз волонтерять, знайшли його спалений бус (точніше, подзвонила поліція та сказала де він), а поряд Мішину могилу. Мішу поховали місцеві селяни з села, біля якого його було вбито. Ось так і похований, при дорозі.

За своїми переконаннями, Міша був християнином-протестантом. Він колись жив в сусідньому від мене селі, але останній раз я його бачив, коли я був ще маленьким. Та я його пам'ятаю. І я впевнений, що з того часу, нічого в Мішиних переконаннях не змінилося. Міша був дуже добрий, з тих людей, про кого говорять, що він «і мухи би не образив».
 

Вдова Оксана Супрун уточнює у Facebook, що її чоловік їхав евакуйовувати місцевих жителів:

- Людей, діток і інсулінозалежних людей, мали вивезти приблизно більше 11 чоловік. Але не судилося... Загинув одразу при обстрілі. Неможливо збагнути і повірити, та це правда. Як тільки його покликали, він одразу ж поїхав і більше не міг лишатися вдома, бо бачив на власні очі горе людей і діток, деяким із них не було навіть 10 днів з народження.

Без батька залишилося семеро дітей.

Карта: 4149 4991 2082 3388 Супрун Оксана Віталіївна (приват банк, дружина Михайла)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також