Син загиблого військовика приїхав з Хмельниччини у Рівне, щоб задонатити на іменний «дрон помсти» (ВІДЕО)

1341 0

Ми у соцмережах:

Син загиблого військовика приїхав з Хмельниччини у Рівне, щоб задонатити на іменний «дрон помсти» (ВІДЕО)

Дев'ятирічний Даниїл Оліщук разом із сім'єю приїхав до Рівного з Хмельниччини, аби задонатити на іменний дрон-камікадзе в пам'ять про полеглого на війні батька. Хлопець придбав безпілотник у межах збору на "дрони помсти".

Даниїл розповів Суспільному, що хоче допомогти армії, тому вирішив купити дрон на заколядовані та защедровані гроші.

Хлопець додав, що спочатку мріяв купити комп'ютер, та коли дізнався про потребу дронів для військових — передумав.

У Рівне родина Оліщуків приїхала із села Щиборівка на Хмельниччині. Вони дізналися про збір грошей на купівлю дронів через інтернет.

Іменний дрон коштує 18 тисяч гривень. 

Батько 9-річного Даниїла Олександр Оліщук загинув 23 травня 2023 року в бою поблизу Бахмуту. Дружина військового Карина розповіла, що діти важко переживають загибель батька:

- Зірочку на небі бачить таку найяскравішу і каже: «Це мій тато там на небі». Ми йому сказали, що тато постійно біля нас. Він думає, що тато може бути метеликом або листочком. Саша був дуже добрим чоловіком і людиною, друзів у нього було дуже багато. Прослужив недовго, напевно, півтора місяця.

Мати загиблого бійця Ольга Оліщук пригадала, як востаннє їй написав син:

- 18-го числа він написав, що його забирають на позицію, на зв'язок виходити не буде. 22-го я прийшла з роботи під вечір і набрала, кажу: «Скажіть мені, будь ласка, де мій син Саша "Кислий?». А мені кажуть, що він ще вчора загинув... Я знала, що мій Даня зробить лише так, бо це така ж дитина, як його тато — інакше не могло й бути.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також