Сини та доньки впливових рівнян

8378 0

Ми у соцмережах:

Сини та доньки впливових рівнян

Після того як стало відомо, що зять міського голови Роман Артуньян був призначений керівником підприємства, яке має збирати гроші за паркування автомобілів у Рівному, ми вирішили поцікавитись, чим же займаються дочки та сини інших впливових людей.

Мирослав Берташ робить бізнес на автомобілях У голови Рівненської обласної адміністрації Василя Берташа єдиний син — Мирослав. 28-річний хлопець має власний бізнес, пов’язаний з автомобілями. Його батько каже, що хотів, аби Мирослав пішов на державну службу, але той відмовився. — Він з дитинства дуже любив автомобілі, — пригадує пан Берташ. - Тому я не дивуюсь, що напрям бізнесу, який він обрав, пов’язаний саме з автомобілями. Вести власний бізнес у нього непогано виходить і приносить певні прибутки. Більші, ніж зарплатня на державній службі. Син голови ОДА, як член молодіжної організації Партії регіонів, активно працював на виборах і був обраний депутатом міської ради. Його батько каже, що це був свідомий вибір і власне бажання сина.

Зять Юхименка працює в СБУ Перший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Анатолій Юхименко — батько двох дітей. Старша донька Ірина працювала у «Приватбанку». Три роки тому пішла у відпустку по догляду за дитиною. Нині онучці пана Юхименка Анні вже три роки. Зять першого заступника голови ОДА Олег працює в Рівненському обласному управлінні Служби безпеки України. Молодша донька Ольга навчається в НУВГП на факультеті економіки та підприємництва. Готується до вступу в магістратуру.

Кічатий сина віддав у казарму Заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації має двох дітей та двох онуків. Старша донька Олександра працювала помічником прокурора міста, а нині виховує двох дітей — Анастасію (6,5 року) та Володимира (2,5 року). Чоловік Олександри Адам працює інспектором ДАІ. 15-річний син пана Кічатого пішов вчитися у ліцей зі спортивно-військовою підготовкою. Його батько каже, що був проти, але хлопець наполіг на своєму. — Він сказав, що саме у ліцеї з казарменим режимом він навчиться дисципліни, — зізнався Юрій Кічатий. — Хоча ми з дружиною були проти цього. Після навчання він хоче вступати до Харківської юридичної академії.

Син Губанова мріє про велосипед Наймолодший заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Губанов має двох дітей. Старший син Єгор навчається у третьому класі. Минулого вівторка йому виповнилось 9 років. - Він вже дорослий, — з гордістю говорить про свого сина Олексій Губанов. - Єгор давно просив подарувати йому спортивний велосипед. Тому на цей день народження подарую його. Молодшому сину Губанова — Олексію лише рік і 8 місяців. Новак знає, куди вкладати свої заощадження У заступника голови обласної державної адміністрації Володимира Новака єдиний син — Михайло. 23-річний хлопець обіймає посаду заступника директора приватної фірми, що займається перевезеннями вантажів. Цю фірму заснував його батько, тоді ще він не працював держслужбовцем. Освіту Михайло здобував у НУВГП на економічному факультеті.

Донька Данильчука не захотіла залишатися в Англії Голова Рівненської обласної ради Олександр Данильчук — батько трьох дітей. Старший син — 25-річний Дмитро — закінчив Національний університет ім. Т. Шевченка. Нині працює юристом в управлінні житлово-комунального господарства в Сумах. Доньці пана Данильчука Яні — 23 роки. Навчається на дизайнера на четвертому курсі в столичному університеті дизайну та технологій. Батько каже, що діти самі обрали собі спеціальності та навчальні заклади. — Діма одразу вирішив піти вчитися на юриста до університету, — каже пан Данильчук. — Яна з дитинства гарно малювала. Вчилась в Англії у коледжі при університеті Кембриджу. Втім, вступати там до вищого навчального закладу не захотіла. Вирішила вчитись у Києві. Окрім двох старших дітей, які вже визначились з професіями, в родині голови облради підростає ще й молодший 13-річний син Микита. Хлопчик навчається в Олександрійському ліцеї у Києві.

Борис Королюк на речовому ринку не зупинився У першого заступника голови обласної ради пана Королюка один син — Борис. Хлопець чотири роки вчився у НУВГП на економічному факультеті, після цього перевівся до магістратури Київського національного університету ім. Т.Шевченка. Після навчання повернувся до Рівного і почав керувати бізнесом, який свого часу заснував його батько. Нині 24-річний Борис обіймає посаду директора з економіки на речовому ринку. Крім того, хлопець заснував і свою фірму. — Вони разом з компаньйоном займаються реконструкцією недобудованого житлового будинку в селі Обарів під готельний комплекс, — розповів Валентин Королюк. — На професійний вибір сина я мав певний вплив. Я розповів йому, як починав зі звичайного вчителя праці і скільки мені коштувало звести цей бізнес, що нині є. Зважаючи на те, що я пішов на державну службу та в політику, він зрозумів і погодився продовжити сімейну справу.

Донька Кроки батька не послухала Заступник голови обласної ради Валентин Крока виховав двох доньок. Старша Наталя працює в Рівненській міській раді головним спеціалістом у відділі звернень громадян. Її чоловік Юрій працює старшим майстром у газовій службі. Мають двох доньок — Ірину та Дарину, які навчаються в гуманітарній гімназії. Друга донька пана Кроки — Вікторія працює бухгалтером, а її чоловік — начальником газової служби Костопільського району. Виховують двох дітей — Іванку, ученицю 9 класу, та на рік молодшого Валентина. Діти навчаються в Костопільській гімназії. Чиновник каже, що намагався впливати на вибір майбутніх професій своїх доньок. Зокрема, і старшій радив іти навчатися на юриста чи економіста, однак вона не послухала батька.

Хомко шукає роботу своєму зятю У міського голови Рівного Володимира Хомка дві доньки. Старша Оксана — приватний підприємець у сфері торгівлі. Її чоловік Роман Артуньян очолив комунальне підприємство, що займатиметься паркуванням автомобілів у місті, але згодом відмовився від цієї посади. — Це комунальне підприємство очолить людина, яка до мене взагалі немає жодного відношення, — говорить пан Хомко. - Я навіть знайомитись із ним не хочу, аби не було жодних запитань. Зятеві обов’язково допоможу влаштуватися на роботу на якесь підприємство. Все ж таки ще молодий. Нехай працює. Інша річ, що це точно не буде посада першої особи. Другій доньці міського голови Іванні 21 рік. Дівчина проживає у Чикаго і працює менеджером в одному з ресторанів. Поки не заміжня. Володимир Хомко зізнається, що дуже хотів би вже мати онуків, однак поки що доньки його цим не потішили.

Донька Торгуна повернулася з Данії, щоб працювати на фірмі батька У секретаря Рівненської міської ради пана Торгуна троє дітей. Андрій та Данило навчаються у школі. Старша донька, 26-річна Анна, працює заступником директора з розвитку на фірмі, що була заснована її батьком — «Ізотерм-С». До цього дівчина навчалась на магістра з економіки у Данії.

Син Кульчинської мріє стати депутатом Син заступника міського голови Рівного з гуманітарних питань Галини Кульчинської навчається на першому курсі РДГУ за спеціальністю «іноземна філологія». Мати хотіла, щоб Юрій вступав до університету — в Київ чи Львів, та хлопець прийняв рішення навчатися в Рівному. - Кілька днів тому я поцікавилась, ким він хоче працювати, коли закінчить навчання, — говорить заступниця міського голови. — Син не роздумуючи відповів: депутатом Верховної Ради України. Сумніваюсь, що він піде в політику. Йому більше подобаються іноземні мови, які він вивчає. Втім, хто знає, як життя далі складеться.

Васильчук у доньки вже бачить схильність до економіки У заступника міського голови Рівного з економічних питань Сергія Васильчука підростає донька Анна. Цієї осені вона піде до школи. Пан Васильчук сподівається, коли донька підросте, то піде вчитись на економіста. Принаймні він вже помічає в неї схильність до точних наук.

Сини самі вибирали професії і дружин У заступника міського голови Олексія Хмилецького двоє дорослих синів. 32-річний Віталій працює хірургом у Рівненській міській лікарні. Його дружина Наталя працювала медсестрою, а нині перебуває у декретній відпустці. Доглядає двох дітей — Олексійка, якому 5 років, та доньку Олександру, якій 3 роки. Молодшому сину пана Хмилецького Олегу 26 років. Хлопець працює юристом. Його дружина Оксана теж юрист, щоправда, нині у декретній відпустці — доглядає 8-місячного сина Андрійка. — На вибір професій своїх дітей я не впливав, — зізнається пан Хмилецький. - Вони самі приймали рішення, на кого їм вчитись і ким після навчання працювати. Власне, як і не впливав на їхній вибір дружин.

Філін хоче для дітей більше вільного часу та грошей В Андрія Філіна, молодого заступника міського голови, двоє дітей — сину Олександру 3,5 року, а доньці Вероніці — два. Дружина чиновника Оксана до народження дітей працювала аудитором на власній фірмі. Андрій Філін каже, що поки не думав над тим, ким би хотів, щоб працювали його діти як виростуть. — Виростуть — нехай самі визначаються, — каже п. Філін. — Я зможу їм тільки дати батьківську пораду. Не хотів би, щоб вони працювали на державній службі, бо така, яка вона є зараз, дуже обмежує у фінансовому плані і в часі. А мені хотілося б, щоб мої діти мали більше свободи.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також