Скандальні бебі-бокси, суд з вдовою Семенця та АМКУ проти Фалка

1839 0

Ми у соцмережах:

Скандальні бебі-бокси, суд з вдовою Семенця та АМКУ проти Фалка

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо, чому Генеральна прокуратура підозрює речі у «пакунках малюка» неякісними та придбаними за завищеними цінами і чи пов’язані з цим рівненські чиновники.

Ви дізнаєтеся, чому Антимонопольний вже другий рік веде справу проти фірм, які пов’язують з Юрієм Фалком, та чому прокуратура подала до суду на вдову колишнього головного архітектора Рівного Сергія Семенця.

Ми розкажемо, коли у Рівному завершать опалювальний сезон, хто будуватиметься на полі біля «Епіцентру», що буде з будівлею у центрі Рівного, звідки виселилася інспекція захисту прав споживачів, як змінять Чайчину алею та скільки доріг відремонтують у Рівному.

Розповімо, чому матеріальну допомогу директори підприємств отримуватимуть тільки за підписом голови облради, на яке авто пересів міський голова Рівного Володимир Хомко та для чого Сергію Гембергу «роздувати» штат свого управління.

А ще ми розкажемо про «індійського принца», якого спіймали на Рівненщині, про жінку, яка через батьків боялася вийти з дому, покарання за вбивство через п’ять років та про винуватицю ДТП біля Грушвиці.

 Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також