Вантажівка у Дубні проїжджала переїзд на заборонений сигнал світлофора і зіткнулася з потягом (ВІДЕО)

2774 0

Ми у соцмережах:

Вантажівка у Дубні проїжджала переїзд на заборонений сигнал світлофора і зіткнулася з потягом (ВІДЕО)

Зіткнення потяга та вантажного автомобіля на залізничному переїзді у Дубно сьогодні о першій годині ночі трапилось з провини водія вантажівки.

 37-річний житель Гощі, водій вантажного автомобіля «Scania» із напівпричепом, рухаючись вулицею Кременецькою у місті Дубно, проїжджав залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора. Протаранивши шлагбаум, він зупинився на коліях перед іншим. Попри застосоване машиністом екстрене гальмування, уникнути зіткнення із вантажівкою пасажирському потягу сполученням «Київ-Івано-Франківськ» не вдалося.

Внаслідок зіткнення постраждав 27-річний машиніст потяга, житель Київщини. Його із політравмою, переломами та забоями доставили до реанімації. Водія вантажівки оглянули медики, у нього діагностували гостру реакцію на стрес та артеріальну гіпертензію. Після надання медичної допомоги його відпустили. Потерпілих серед пасажирів потяга немає, водій вантажівки у кабіні перебував сам. Транспортний засіб поміщений на спецмайданчик.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху слідчі Дубенського районного відділу поліції внесли відомості до Єдиного рестру досудових розслідувань. За результатами огляду на стан сп’яніння водій вантажівки був тверезий. Крім того, у рамках кримінального провадження у нього та машиніста потяга відібрали зразки крові, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також