Слідство просить суд взяти під варту водійку Porsche

5597 0

Ми у соцмережах:

Слідство просить суд взяти під варту водійку Porsche

Наступного тижня Рівненський апеляційний суд має розглянути клопотання слідчого про взяття під варту водійку Porsche Cayenne, який 22 лютого занесло на слизькій дорозі, внаслідок чого загинули троє людей.

34-річна Марія Приходько, яка перебувала за кермом - нетутешня, мешкає в Дніпрі. Після ДТП суд призначив їй нічний домашній арешт, тобто заборону виходити з дому з 22:00 до 7:00, і відпустив додому, у Дніпро. Тим часом слідче управління Рівненської обласної поліції заявило клопотання про взяття її під варту. Якщо суд задовольнить його, жінка встановлений термін перебуватиме в слідчому ізоляторі. Однак якщо вона заявить, приміром, що захворіла, або вкаже якусь іншу поважну причину того, що не може прибути у Рівне на судове засідання, воно може бути перенесене на пізніше.

Нагадаємо, 22 лютого уранці на автодорозі «Київ-Чоп» біля села Грушвиця Рівненського району сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Позашляховик Porsche Cayenne, який їхав у напрямку Львова, занесло на слизькій ділянці дороги, внаслідок чого транспортний засіб винесло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся з автомобілем Daewoo Sens. Водій та двоє пасажирок Daewoo загинули на місці. Ще одна пасажирка, п’ятирічна дівчинка, потрапила до лікарні. Водій та пасажир позашляховика не постраждали.


 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також