Сьогодні рівняни попрощалися з легендою баскетболу Сергієм Шемосюком (ВІДЕО)

943 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні рівняни попрощалися з легендою баскетболу Сергієм Шемосюком (ВІДЕО)

Серце відомого тренера, багаторічного керівника обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву (цей заклад він очолював з 2007 до 2022 року) зупинилося 2 квітня. Раптово і несподівано для всіх… 16 квітня Сергію Степановичу виповнилося б 68.

«Батько рівненського баскетболу» - саме так називали цю легендарну людину. Тренер-викладач вищої категорії, заслужений працівник фізичної культури і спорту України. Засновник та багаторічний старший тренер головної баскетбольної команди Рівненщини БК-93 Пульсар.

Вшанувати пам’ять Сергія Степановича Шемосюка сьогодні зібралися рідні, друзі, сотні вихованців, представники влади та шанувальники баскетболу. Прощання відбулося в приміщенні ОСДЮШОР, вихованцям якого він віддав значну частину свого професійного життя.

- Сергій Степанович відійшов… Але залишив баскетболу Рівненщини незмірну спадщину. Його щоденна робота, відданість та любов до гри назавжди залишаться прикладом для молодих спортсменів і тренерів. Сергій Шемосюк - першим в Україні переклав на державну мову правила змагань та розробив декілька методичних посібників з баскетболу. Велика вдячність і вічна пам’ять, Сергію Степанович,  - зазначив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський.

Церемонія поховання Сергія Шемосюка відбулася на кладовищі «Нове» у Рівному. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також