Сьогодні «Верес» не здолав «Епіцентр»

675 0

Ми у соцмережах:

Сьогодні «Верес» не здолав «Епіцентр»

Нічия у першому матчі плей-оф між Епіцентром та Вересом. 1:1. У неділю команди зіграють у Рівному.

Четверта команда Першої ліги доволі несподівано створила рівнянам серйозні проблеми у першому із двох перехідних матчів за право зіграти в Українській Прем'єр-лізі у наступному сезоні, повідомляє інформаційна служба Вереса.

У другому поспіль сезоні рівняни змушені відстоювати своє право грати в УПЛ у стикових матчах. І вдруге поспіль Верес розпочинає з дуже непростого гостьового поєдинку.

Червоно-чорні значно потужніше розпочали. Після передачі Яго з лівого флангу Дмитро Шастал пробивав у дотик - не вистачило точності нашому півзахиснику. Практично одразу помилився гравець Епіцентра Владислав Мороз - він просто перед власними воротами подарував м‘яча Дмитру Шасталу. Але той з лінії штрафного майданчика пробив дуже неточно!

Ближче до середини тайму шанс мав Марко Мрвальєвич. Цього разу Максим Сміян навішував з лівого флангу, чорногорець пробивав по воротах метрів з дванадцяти - знову невлучно!

Епіцентр відповів забитим голом. Андрій Беженар перед воротами Вереса дуже сміливо пішов у боротьбу, відібрав м‘яча у Віталія Дахновського і віддав передачу на Владислава Мороза! Той пробив з-за меж штрафного майданчика і після рикошету від Семена Вовченка м‘яч влетів у сітку воріт - 1:0.

На куражі номінальні господарі могли забити вдруге. Після контрвипаду господарів два в два Олександр Кучеренко, вибиваючи м‘яча з-під ніг Сергія Стеня і не бажаючи того, ідеально віддав асист під удар Данилу Кравчуку. Той бив з десяти метрів і Верес врятував лише відчайдушний стрибок і сейв Богдана Когута!

У перерві Олег Шандрук змінив Марко Мрвальєвича на Миколу Гайдучика, а Верес додав агресії.

Віталій Дахновський виконував навісну передачу зліва, практично від бокової лінії. М‘яч опускався у ворота, але голкіпер Епіцентра Сергій Чернобай у стрибку ліквідував небезпеку.

Потім був гол-фантом. Євгеній Морозко виконав штрафний з правого флангу, голкіпер Епіцентра помилився на виході і після удару Євгена Банади з гострого кута захисник Епіцентру Владислав Мороз вибив м‘яча з воріт. Чи перетнув м'яч при цьому лінію повністю - невідомо. Відеоповтор - теж чіткої відповіді не дав, адже (УВАГА) камери на лінії воріт не виявилося! Завіса. Арбітр вирішив, що голу не було.

На щастя, Верес продовжив тиснути і зрештою все ж забив ще. Євгеній Морозко виконав кутовий з правого флангу, Микола Гайдучик на ближній стійці зіграв на випередження і забив ударом головою - 1:1.

Був ще момент. Після передачі Максима Сміяна з глибини поля Віталій Дахновський виграв швидкісний забіг в захисників Епіцентра і пробив. Втім, у силовій боротьбі акцентованого удару півзахисник рівнян завдати не зміг і Сергій Ченбай забрав м‘яча!

Нічия у першому матчі. Це означає, що учасника Української Прем'єр-ліги наступного сезону від цієї пари команди визначать у неділю у Рівному. Цей матч розпочнеться на Авангарді о 17:00.


 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також