Спідвей повернувся на рівненський мототрек

1475 0

Ми у соцмережах:

Спідвей повернувся на рівненський мототрек

Відкритий Кубок Рівненської області зі спідвею серед юнаків відбувся у суботу у Рівному. Ці змагання стали єдиними у цьому році офіційними спідвейними змаганнями на рівненському трекові. На мотоциклах з двигуном 125 куб. см змагалося 12 гонщиків з Рівного, Радивилова, Тучина, Квасилова. Найстаршим — 16 років, наймолодшим — 10. Одним з наймолодших був 10-річний брат провідного рівненського гонщика Марка Левішина — Макар, в якого 7 місце. Поза конкурсом свою майстерність демонстрував 4-річний Богдан Гайдим, син відомого рівненського гонщика, а нині тренера.

Щодо переможців, то перше місце посів 14-річний Назар Парніцький з Радивилова. Друге та третє місця в Романа Капустіна і Василя Зламана.

— Цього року через пандемію у Рівному не вдалося організувати жодних міжнародних змагань, яких планували чимало. Тому щоб рік не пройшов дарма, вирішили влаштувати хоча б ці дитячі змагання, — розповів керівник «Рівненського міського спортивно-технічного клубу» Сергій Головня. — У нас працює спідвейна секція, займається чимало дітей, і ми вирішили дати можливість їм проявити себе. Ще одна причина — нам на наступний рік пообіцяли проведення фіналу чемпіонату Європи серед юнаків у цьому класі мотоциклів. Серед учасників цієї гонки шестеро гонщиків, які є претендентами на участь у чемпіонаті Європи, а тому ми дали можливість цим хлопцям перевірити свої сили.

Нагадаємо, цього року у чемпіонаті Європи зі спідвею серед юнаків у класі мотоциклів з об’ємом двигуна 125 куб. см виступав рівнянин Роман Капустін, який посів 9 місце.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також