Спів бабусі з Зарічного потрапив у кліп, що набирає сотні тисяч переглядів

6815 2

Ми у соцмережах:

Спів бабусі з Зарічного потрапив у кліп, що набирає сотні тисяч переглядів

Вокал Домініки Чекун з Зарічненського району став складовою нового кліпу українського гурту «ТНМК». Відео використовує фольклорні образи як у музичній, так і в візуальній складовій і загалом справляє глибоке враження.

Кліп на пісню «Янголи» музики випустили на минулому тижні. Ближче до кінця відео в пісні можна почути жіночий «народний» спів. Саме цим автентичним вокалом і славиться Полісся, зокрема, рівненське. Конкретно ж у цьому випадку, це не просто особливий вокал – музиканти використали запис голосу Домініки Чекун з Зарічненщини. Не останнє місце у цьому займає голос поліської співачки, повідомляє Північ-інфо.

Фото - проекту "Поліфонія"

Про це на своєму фейсбук-акаунті написала журналістка Ольга Швед, що родом із Зарічненського району:

-Дуже несподівано було слухати нову пісню ТНМК і чути слова поліської колискової у виконанні землячки, “поліської гордості” Данії Чекун (Колискова “Люлі”). Мені таку в дитинстві співали.

Відео через музику та незвичайний візуальний ряд «грається» з глядачем, вражаючи глибоким етнічним і фольклорним підтекстом. І голос Домініки Чекун підсилює це враження. 

Домініка Чекун прожила все життя, співаючи. Вона володіє унікальним народним співом. Це справжній феномен. Її манеру співу намагаються вивчити, відтворити, зрозуміти. Вона однаково добре звучить і сольно і у ансамблі, щедро ділиться своїм талантом із слухачами, а з охочими – і майстерністю співати складні поліські пісні.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також