Співачка та акторка Ірина Мохова з Рівненщини зрадила Україну

7657 0

Ми у соцмережах:

Співачка та акторка Ірина Мохова з Рівненщини зрадила Україну

Українська актриса Ірина Мохова, яка грала в українських мелодрамах "Жіночий лікар" та "Таблетка від сліз" перейшла на сторону країни-агресорки. Вона переїхала в Росію до свого чоловіка і планує забрати туди батьків.

Жінка разом зі своїм чоловіком Олександром Моховим підтримує російських загарбників. А свою позицію пояснюють тим, що люблять Росію, навіть після півроку війни, повідомляє Kino.24 tv. ua.

- Ми із моєю дружиною за нашу країну. Вони – за свою. Але ми розумні люди, є порозуміння. Думаю, розколу через це немає. Для мене Україна як друга Батьківщина. І я з болем ставлюся до того, що там відбувається. При цьому я великий патріот своєї країни. Я шалено люблю росію. І моїй дружині, яка також стала росіянкою, дуже подобається росія,
– розповів пропагандистам чоловік- путініст  Мохової.

Після пів року героїчного протистояння української армії та жахливих вчинків, ґвалтувань, терору російських військових, вони заявили, що "за мир" і "не проти України". Відомо також, що батьки та сестри Мохової змушені були на початку війни тікати з дому і шукати прихистку в інших країнах. Попри все, звірства окупантів на рідній землі не переконали акторку в агресії та цинічності росії. Навпаки – вона запропонувала своїм рідним переїхати в Росію. На щастя, рідні "української" акторки ще при здоровому глузді й таки не погодилися виїхати до Росії.

Ірина Огородник народилась у 1991 році у місті Вараш, на Рівненщині.

Закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого (2007 – 2012 роки).

У 2015 році Мохова вийшла заміж за російського акторка та продюсера Олександра Мохова. Після чого на чотири роки відійшла від професії та зайнялась сімейним життям.

Знімалась у таких фільмах: «Таблетка від сліз», «Особиста справа», «Останній яничар», «Як довго я на тебе чекала»,
«Привіт, сестро», «Кришталева мрія», «Одна брехня на двох» тощо. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також