Спортивні секції закрили на карантин, як і школи

1649 0

Ми у соцмережах:

Спортивні секції закрили на карантин, як і школи

Чи працюватимуть на період карантину спортивні секції? З такими запитаннями протягом дня телефонують у міську раду стурбовані рівняни. Заступниця міського голови Галина Кульчинська дала роз’яснення:

 -          Кримінальна відповідальність посадових осіб, які працюють в органах місцевого самоврядування і виконавчої влади за не виконання Постанови КМУ стосовно карантину. Ця постанова говорить чітко, що у зв’язку з карантином заборонити відвідування закладів освіти. Дитячо - юнацькі спортивні школи належать, згідно «Закону про фізичну культуру і спорт» до закладів позашкільної освіти. Це позашкільні навчальні заклади! Ми не можемо говорити, що ми закриваємо на карантин школи, садочки, мистецькі школи, а спортивні школи працюватимуть. Спортивні школи закриті у всіх містах — Рівне не виключення! Ми абсолютно чітко і послідовно виконуємо Постанову КМУ і своє власне рішення, я маю на увазі, розпорядження міського голови про введення карантину в місті Рівне.

Спортивні-юнацькі школи — закриті. Окрім спортивних змагань, на які є дозвіл і погодження від відповідних федерацій, а їх наразі немає і без участі глядачів і уболівальників. Тому тут жодних питань не повинно виникати».


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також