Справа про зґвалтування нардепа з Рівненщини «була злита», як покарання від Коломойського – Anonymous

9219 0

Ми у соцмережах:

фото: Zaxid.net

Загальний розголос інформації про судимість за зґвалтування мажоритарника з Рівненщини з фракції Романа Іванісова є першим прикладом того, як група Коломойського-Палиці карає своїх «слуг».

 Про це повідомляє Telegram-канал «Shadow Anonymous».

Роман Іванісов з Рівненського району є одним із найбагатших мажоритарників Західної України. У нього великий багатопрофільний бізнес по всій Україні, включно з Києвом, Одесу, Івано-Франківськ, Запоріжжя і, зрозуміло, Волинь.

Це більше трьох десятків комерційних і виробничих структур, частина з них оформлена на його помічника, київського адвоката Віктора Соколова, інша - на не пов’язаних між собою осіб.

Олексій Хахльов, фото Радіо Трек

Рівне - один з центрів інтересів Іванісова, де при Януковичі він поставив кілька АЗС і контролює бетонний завод. Розвинути бізнес йому допомогли тісні зв'язки з колишнім зятем Віктора Ющенка Олексієм Хахльовим.

З нинішнім лідером «зелених» в Рівному, народним депутатом Дмитром Соломчуком у нього стосунки не склалися, тому Іванісов грає в команді губернатора Віталія Коваля.

на фото Дмитро Соломчук

Коваль відноситься до групи глави облради і депутата 3-го скликання Олександра Данильчука, який в 90-ті був людиною Ігоря Бакая. А Соломчук до групи братів Юрія та Андрія Чабораїв. Андрій очолював Рівненську митницю. З Юрієм у Іванісова «терки» по бетону.

Історію про здійснення 17-річним Іванісовим насильницького акту в Бердянську оточенню Ігоря Палиці доповіли колишні співробітники міліції, нині обслуговують губернатора Запоріжжя Віталія Туринка.

Туринок - конкурент Іванісова з виробництва бетону в Рівненській області. Його партнером по бізнесу є Віталій Романюк, тісно пов'язаний з депутатом 8 скликання по округу №153 Юрієм Вознюком, у якого Іванісов відняв округ.

Юрій Вознюк дружний з Ігорем Палицею. Разом вони проводять відпочинок на Шацьких озерах. Палиця рекомендував Туринка Ігорю Коломойському.

Відсидка за зґвалтування мала для Іванісова і позитивну сторону: вона поставила крапку в його тривожну молодість. На той час Бердянськ контролювали ОПГ Лободи і Жори, а область в цілому - такий собі Меган. Жора орієнтувався на Київ, Меган на Одесу, Лобода спирався на місцеві сили. Дрібні групи рекетирів, куди входив і юний Іванісов, мігрували всередині цього трикутника з ризиком для життя.

Загальний розголос справи, яка дискредитує Іванісова, пов’язана з розколом Коломойським «Зе-команди».

Сам депутат Іванісов, у якого «зірвало дах» після візиту до США в складі президентської делегації, був покараний за відверте «бикування» у вирішенні своїх питань, перш за все, кадрових просувань (Харчука, Левчука, Мініча) на три райони без узгодження зі старшими товаришами і несумлінне виконання фінансових зобов'язань перед групою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також