Стало відомо, хто напав на лікаря-травматолога у Рівному

12878 0

Ми у соцмережах:

Скріншот з відео

28 серпня невідомий напав на чергового лікаря-травматолога Рівненської центральної міської лікарні. Він наніс тілесні ушкодження медику та розпилив газовий балончик йому в обличчя.

Правопорушником виявився 24-річний рівнянин, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки ще будучи неповнолітнім, а також за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотиків і раніше судимий за розбій. 

Як  з’ясували поліцейські, напередодні місцевого жителя привезли до лікарні із різаними ранами рук. Від нього пахнуло алкоголем. Разом із ним приїхала і 21-річна дівчина.

В очікуванні чергового лікаря обоє почали поводитися неадекватно, нецензурно лаючись на адресу медперсоналу. У подальшому між 45-річним медиком та відвідувачами» виник конфлікт і штовханина, під час якої 24-річний зловмисник дістав газовий балончик і розпилив в обличчя лікарю сльозогінний газ. Потерпілий унаслідок вчинених протиправних дій отримав хімічні опіки.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом злісного хуліганства, встановлюються усі обставини події та вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. 

За ініціативи керівника поліції області Олексія Камишанського днями буде проведена нарада за участі міської влади та представників охорони здоров’я для вирішення питання щодо забезпечення безпеки у приймальних відділеннях лікарень, а відтак — убезпечення медичних працівників від подібних випадків. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також