Стало відомо, хто у Рівному стане новим депутатом

3471 0

Ми у соцмережах:

фото з ФБ

У Рівному на сесії офіційно прийняли добровільне складання повноважень міського депутата Назарія Загоровського.

 Щоправда, самого депутата не було. Не змогли до нього додзвонитися і його колеги. Наприклад, голова регламентної комісії Олександр Чубай хотів поцікавитись, чи дійсно він не хоче більше бути депутатом. Однак з’ясувалося, що усі номери телефонів «поза зоною». На сесії звучали жарти, чи, бува, не вивезли Загоровського кудись у ліс. Тому депутати не хотіли голосувати за це питання.

Проте фракція «Свобода», яка є однією з найбільших у раді, усіляко лобіювала питання про позбавлення мандата Загоровського. Тому після довгих обговорень мандата Загоровського таки лишили.

За словами головного «свободівця» Рівного Юрія Осіпчука, у фракції є бачення, щоб новим депутатом став Дмитро Козачок. Однак це ще не точно.

За партійним рейтингом «Свободи», який оприлюднений на сайті ЦВК, після Загоровського йдуть такі кандидати: пенсіонерка Любов Гаврон, головний лікар обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Бортнік, Сергій Мулявко, підприємець Крук Микола та журналіст Павло Шамшин. Однак, як уточнив Осіпчук, більш імовірно, що ніхто з них не схоче ставати депутатом на такий короткий період часу.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також