Стало відомо, хто знеструмив домівки рівнян

2043 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, хто знеструмив домівки рівнян

Знеструмлення сталося близько опівночі у центральній частині міста Рівного, у районі пивзаводу, мототреку, НВК 12 та на Грабнику.

Знеструмлення у Рівному вкотре сталося на обладнанні, що не належить "Рівнеобленерго", але відновлювати електропостачання довелося фахівцям компанії. 

На сайті "Рівнеобленерго" йдеться, що усі бригади Рівненського міського РЕМ були задіяні до ліквідації наслідків аварійного вимкнення, що трапилося у мережі 10 кВ на ПС 330 "Рівне", що належить НЕК "Укренерго" (Рівненський ремонтно-експлуатаційний центр). Також було залучено додатковий персонал з Рівненського РЕМ. Знеструмлення сталося близько опівночі у центральній частині міста, в районі пивзаводу, мототреку, 12 школи, на Грабнику (ситуація аналогічна до тієї, що трапилася у Рівному 11 травня).

- "Рівнеобленерго" перепрошує за незручності і робить усе можливе, щоб подібні ситуації більше не траплялися, - йдеться у повідомленні компанії у мережі Фейсбук. - Водночас, зауважимо, що причиною знеструмлення є застаріле обладнання ПС 330 "Рівне", що потребує ремонту і про що керівництву РРЕЦ вже не раз повідомлялося.

Читайте також Причиною знеструмлення Рівного стало пошкодження кабельної лінії в районі пивзаводу


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також