Стало відомо, навіщо в.о. міського голови Костополя літав у США

257 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, навіщо в.о. міського голови Костополя літав у США

Під час відрядження у США в.о.міського голови Костополя Давид Дідух не лише свою дружину та трьох дітей там відвідав, а виявляється ще й домовився про співпрацю з американцями. Результатом перемовин стало підписання днями меморандуму із Алгоною, що у штаті Вашингтон, яка тепер буде містом-побратимом Костополя.

Мер Алгони Troy Sue Linnell та в.о.міського голови Костополя Давид Дідух підписали меморандум про побратимську співпрацю між містами. Серед напрямів співпраці: місцевий економічний розвиток, обмін інформацією, муніципальні послуги, мистецтво та культура, популяризація туризму, повідомляє Костопільська міська рада. 

- Для нашого міста важливо в такий час шукати надійних партнерів та друзів у розвинених країнах. Дякую всім, хто долучився до підготовки меморандуму і з американського, і з нашого боку. Приємно було познайомитися із мером та ще до підписання обмінятися управлінським досвідом. Це важливий крок до розвитку міжнародного співробітництва, каже в.о.міського голови Давид Дідух.

Дідух подякував проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за допомогу та за організацію з підписання меморандуму та висловив слова вдячності Почесному консулу України в Сіетлі Валерію Голобородько. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також