Стартує сезон оздоровлення для дітей Рівненщини

895 0

Ми у соцмережах:

Стартує сезон оздоровлення для дітей Рівненщини

З наступного тижня розпочинаються заїзди до київського «Міжнародного дитячого центру Артек» та одеського «Українського дитячого центру «Молода гвардія». Тож туди на відпочинок можуть поїхати діти з Рівненщини. Для цього необхідно звернутися у місцеві відділи соціального захисту.

Загалом цьогоріч на оздоровлення з обласного бюджету виділено 8 мільйонів гривень. Їх спрямують на відпочинок дітей віком від 7 до 18 років. Кошти підуть на: компенсацію вартості путівок; оздоровлення дітей, які потребують особливих умов для оздоровлення, разом з одним із батьків; відпочинок дітей, які проживають на територіях Донецької та Луганської областей, а також дітей учасників АТО/ООС.

 

- На Рівненщині приймати дітей будуть 11 санаторно-оздоровчих закладів. Вже невдовзі вони розпочнуть готуватися до початку сезону. Для цього деякі з них мають пройти державну атестацію, яка передбачає обстеження закладів щодо належного прийому дітей на відпочинок. Зокрема, передбачається атестація таких таборів, як «Електронік-Рівне», «Експрес», «Джерельце». Наразі в області вже створена спеціальна комісія, - зазначає перша заступниця директора департаменту соціального захисту населення Рівненської ОДА Анна Закусілова.

 

Загалом торік оздоровилися понад 20,5 тисяч дітей Рівненщини, що потребують особливої уваги та підтримки. Фінансування витрат на оздоровлення та відпочинок дітей здійснюється за рахунок коштів державного, обласного та місцевих бюджетів, коштів фондів, підприємств, установ, організацій, спонсорів та інших джерел.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також