Столичний чиновник показав, як патрульні у Сарнах людину рятували

2184 0

Ми у соцмережах:

Столичний чиновник показав, як патрульні у Сарнах людину рятували

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький розповів про порятунок перехожого у Сарнах на своїй сторінці у Фейсбуці.

Патрульні Олена Клюйко та Володимир Давидчук у Сарнах упродовж 2 хвилин реанімували чоловіка, який не дихав.  Це сталось сьогодні о 14:00 на вулиці Широкій.

- Просто посеред вулиці йому стало зле, він впав на газон й почав задихатися. Поліцейських на допомогу покликали перехожі, - розповідає Олексій Білошицький. - Патрульні діяли професійно, не розгубилися, одразу почали робити чоловікові непрямий масаж серця, після чого той отямився. Володимир Давидчук взагалі сьогодні пройшов так зване “бойове хрещення”, адже вперше за свою службу застосував навички надання домедичної допомоги. Хвилювався...Але потрібно було діяти швидко і головне — професійно. Йому це добре вдалося. Наразі врятований в реанімації. Далі — робота лікарів. Дякуємо небайдужим громадянам, які помітили чоловіка й не пройшли повз.  Дякуємо патрульним Олені Клюйко та Володимиру Давидчуку за врятоване життя. Пишаюся вами. І дякую за службу!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також