Столичний фестиваль «Стрічка» знову відбудеться після дворічної перерви

781 0

Ми у соцмережах:

Столичний фестиваль «Стрічка» знову відбудеться після дворічної перерви

В очікуванні справжніх чудес та творчості, любителі електронної музики зустрічають повернення однієї з найочікуваніших подій року — Стрічка. Фестиваль знову відкриє свої двері для відвідувачів у кінці травня. Дводенний захід знову перетворить стару фабрику на музичну столицю, поєднуючи всі її зони в єдиний простір мистецтв, музики та відпочинку. На семи локаціях виступатимуть артисти з усього світу, серед яких:
 
- Afriqua;
 
- Franck Vigroux & Antoine Schmitt;
 
- Kind Des Geistes;
 
- Sibil;
 
- John Dimas.
 
Прихильники розваг радіють поверненню цього свята музики в очікуванні легендарної атмосфери у поєднанні з новаторствами від організаторів. Захід буде цікавим не тільки слухачам електронної музики, а всім хто хоче відволіктись від рутини та понуритись у світ розваг, свободи та творчості. Різноманітність та широкий підхід до організації фестивалю гарантує цікаве проводження часу для людей різного віку від любителів в "Золото Ацтеків" грати до затятих завсідників вечірок.
 
Якою буде Strichka 2023?
 
Організатори обіцяють, що захід стане тільки краще: доповнять музичні враження нові незвичайні світлові ефекти, ретельно продумані деталі та якісний звук. В атмосферу занурять сучасні декорації, що базуються на етнічних мотивах. А у перервах між виступами відвідувачі зможуть відпочити у фудкорті. Цього року на "Стрічці" буде представлено майже півсотні артистів, кожен із яких додасть свою унікальну нотку до музичної палітри фестивалю. Це не просто фестиваль, це відображення сучасної електронної музики у контексті українських реалій, особливостей локальної сцени та архітектури фабрики.
 
 
Жодної метушні, тільки задоволення від музики та мистецтва в неформальній атмосфері. Відвідувачі зможуть насолодитися електронною музикою, подарують собі незабутні враження, познайомляться з новими талантами та просто зможуть провести час в унікальній атмосфері. Фестиваль має на меті не лише запропонувати якісну розвагу, а й зробити внесок у розвиток української культурної сцени. Це місце, де зустрічаються музика, мистецтво та спільнота, щоб разом творити та насолоджуватися моментом.
 
Знакове відновлення фестивалю

Все почалося у 2015 році, коли команда українських ентузіастів вирішила створити місце, де могли б зустрітися та поєднатися любителі електронної музики. Так з'явилася Стрічка – фестиваль, який за короткий час став однією з найголовніших подій на музичній карті України та Європи. З самого початку фестиваль ставив перед собою амбітні цілі: залучити найталановитіших та найцікавіших представників електронної музики та створити атмосферу, в якій кожен зможе розкритися та насолодитися музикою.
 
Попри свою відносно молоду історію, Strichka вже встигла завоювати визнання та любов музичної спільноти. Щороку фестиваль продовжує зростати та розвиватися, пропонуючи своїм відвідувачам дедалі більше унікальних та незабутніх моментів. У період пандемії захід зазнав шкоди, як і всі офлайн івенти та минулого року також не відбувся. Однак відтворення фестивалю є символом незламності та волі організаторів та прихильників, для яких творчість понад усе.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також