Студентка з Рівненщини служить в ЗСУ і складає іспити

4712 0

Ми у соцмережах:

Студентка з Рівненщини служить в ЗСУ і складає іспити

Студентка з Рівненщини Ніка Коробко служить на посаді стрільця-медика у 3-й роті батальйону оперативного реагування (БОР) «Луцьк».

Про це повідомляє сайт Острозької академії.

Ніка Коробко каже, що вирішила піти воювати на фронт, бо не змогла б по-іншому: 

«У моїй країні, на моїй землі – війна. Це обов’язок кожного з нас робити те, що ми вміємо, можемо або принаймні маємо можливість навчитися. Я розуміла, що так треба». 

Дівчина додає, що поєднувати навчання в університеті і службу було не досить важко. Побратими розуміли й допомагали Ніці, давали їй трохи більше вільного часу.

Викладачі Острозької академії завжди ставилися з розумінням. Саме під час ротації Ніка складала іспит із національної безпеки.

«Навчання під час війни – це дуже важливо. Багато знань, які отримала в Острозькій академії, мені зараз допомагають. Я навіть використовувала певну літературу для бойових завдань», - зазначає Ніка.

Ніка Коробко бажає Україні найшвидшої перемоги й відвоювання нашої незалежності, за яку ми боролися упродовж багатьох століть.

«Зараз у нас і всіх майбутніх поколінь є шанс жити у вільній, красивій, квітучій, незалежній державі. Слава Україні!» - підсумовує Ніка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також