Суд відпустив експрокурора, який збив матір трьох дітей, додому з браслетом

1160 0

Ми у соцмережах:

Водій і його жертва

Суддя Рівненського міського суду Євген Сидорук змінив запобіжний захід експрокурору, а нині - адвокату Івану Скобуху , підозрюваному у порушенні правил безпеки дорожнього руху у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілої, з тримання під вартою без права внесення застави - на цілодобовий домашній арешт з електронним засобом контролю. Прокуратура - проти цього.

Відповідне клопотання до суду подав захисник підозрюваного, мотивуючи це міцними соціальними зв’язками чоловіка, а також поганим самопочуттям його батьків та необхідністю доглядати за ними.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомила: не погоджуючись із таким рішенням суду прокуратура вже готує апеляційну скаргу, бо вважають, що підозрюваний, маючи необхідні зв’язки та можливості, поза межами установи попереднього ув’язнення зможе впливати на слідство.

Нагадаємо, 8 вересня, близько півночі, на автодорозі поблизу села Немовичі, Сарненського району, водій автомобіля «NISSAN ROGUE» Іван Скобух не вибрав безпечної швидкості, не дотримався дистанції та зіткнувся зі скутером «Honda», який рухався в попутному напрямку. Від отриманих травм 35-річна водійка скутера Олеся Генько загинула на місці пригоди, а кермувальник позашляховика намагався зникнути з місця події. Патрульні наздогнали і затримали його за кілька хвилин.

Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років із позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також