Суд залишив рівненського палія автівок Пустинського під вартою

2327 0

Ми у соцмережах:

Суд залишив рівненського палія автівок Пустинського під вартою

Рівненський апеляційний суд відмовив в апеляційній скарзі адвокатів підозрюваного в підпалах автівок та незаконному обігу боєприпасів Віктора Пустинського.

У суді захисники підозрюваного просили скасувати рішення судді від 18 грудня про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт, або як альтернативу обрання застави.

Як повідомив адвокат підозрюваного Олександр Тарасенко, його підзахисний нині перебуває в ІТТ Рівненського відділу поліції з травмами, які отримав у СІЗО (сам підозрюваний казав, що нібито падав із верхнього ярусу спального місця). 

- Він взагалі не може пересуватись. В нього відкритий перелом ноги і закритий перелом правої руки. Він знаходиться в гіпсі і взагалі нерухомий, – додає адвокат.

Прокурор Євгеній Михайличенко із скаргою не погодився.

Судді апеляційного суду відмовили в апеляційній скарзі захисників підозрюваного та залишили ухвалу судді Сидорука від 18 грудня без змін.

Нагадаємо, в гаражі Пустинського на вулиці Курчатова вилучили цілий арсенал зброї – понад 10200 одиниць зброї та боєприпасів – а також записи прізвищ тих, осіб, стосовно яких виконувалися, або планувалися подальші злочини. Сам підозрюваний заявляв, що зберігав зброю «для самозахисту», також визнав, що був і організатором, і виконавцем злочинів.

Крім того Пустинського підозрюють і в замаху на суддю Петра Денисюка 25 лютого минулого року.

Також поліція встановлює спільників Пустинського та перевіряє його на причетність інших злочинів.

Читайте також: Коли випустять «Пустого»?

«Пустой» — у лікарняній спецпалаті, а поліцейські — в пошуку спільників

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також