Суддя з Рівненщини потрапила у топ-трійку кращих суддів країни

3718 0

Ми у соцмережах:

Суддя з Рівненщини потрапила у топ-трійку кращих суддів країни

Суддя Дубенського міськрайонного суду Рівненської області Олександра Жуковська потрапила у топ-трійку найкращих суддів 2019 року за результатами онлайн-голосування глядачів 24 Каналу. Суддів обирали за критеріями наполегливості, чуйності та принциповості.

- Неочікувано. Здивована, що потрапила у трійку призерів за версією глядачів. Виявляється, є багато людей, які за мене голосували... Дуже приємно. Дякую! Вітаю колег! - підписала Олександра Жуковська у себе на Фейсбук-сторінці. 

Суддя Олександра Жуковська понад два роки веде блоги про реалії суддівського життя. В одному зі своїх блогів суддя розповіла історію хлопця, який кілька разів втікав зі школи. За це на його матір склали адмінпротокол про невиконання батьківських обов'язків, який судді довелось розглядати.

Побачивши в залі суду хлопчика, суддя вирішила вислухати і його сторону та пояснити йому, чому не варто прогулювати школу. Суддя Жуковська не покарала жінку, але ще рік слідкувала за долею її сина.

До суду хлопця більше не приводили. За її словами, дільничий і поліцейські слідкували за ситуацією в сім'ї певний час. У школу хлопець ходив до кінця навчального року, скарг на нього не було.

За турботливе ставлення до справ дитини суддя Олександра Жуковська отримала від нас нагороду "Честь тижня", а за результатами голосування телеглядачів потрапила у трійку найбільш достойних суддів країни.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також