У Дубровиці судитимуть чоловіка з Волині, бо заволодів речовим доказом – автомобілем «БМВ 525»

939 0

Ми у соцмережах:

фото  ілюстративне

Його спільник та друг – експрацівник поліції - тепер переховується від слідства і перебуває у міжнародному розшуку.

Навесні минулого року чоловік, спільно з дізнавачем сектору дізнання одного з відділень поліції Рівненщини, незаконно заволоділи автомобілем «BMW 525», який зберігався у приміщенні спеціального боксу відділення поліції та визнаний речовим доказом у кримінальному провадженні. Чоловіки вивезли транспортний засіб зі спецмайданчика, щоб потім його перепродати. Авто виявили та вилучили на одній з СТО Волині.

Пресслужба Рівненської обласної прокуратури повідомляє: обвинувальний акт стосовно жителя Волині скеровано до Дубровицького районного суду. Його спільник - правоохоронець, який є іншим фігурантом провадження, тепер переховується від слідства і перебуває у міжнародному розшуку.

Досудове розслідування проводили слідчі третього слідчого відділу (з дислокацією у м. Рівне) ТУ ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу працівників оперативного підрозділу ДБР, розташованого у м. Хмельницькому.

Санкція статті, яку інкримінують волинянину , передбачає обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також