Сухович про пікет біля управління лісового господарства: «Відстоюють інтереси клану»

2515 0

Ми у соцмережах:

Пікетувальники біля управління лісового господарства

Зранку до управління лісового та мисливського господарства, що на вулиці Пушкіна у Рівному, приїхали автобусами кілька десятків чоловіків різного віку. Представилися працівниками Березнівського держлісгоспу та місцевих лісництв.

Пікетувальники протестували проти кадрової політики начальника управління Віталія Суховича, стверджуючи, що він звільняє багатьох директорів лісгоспів та ставить на посади своїх людей. А також вимагали, аби було продовжено контракт з директором Березнівського держлісгоспу Олегом Олексієвцем.

Погрожували, що якщо Олексієвця не поновлять, то поїдуть пікетувати до Києва.

Віталій Сухович до пікетувальників не вийшов. У коментарі РВ він зазначив, що сьогодні був у відрядженні у Києві і про це пікетувальники знали, бо телефонували йому вчора. За словами п.Суховича, він просив приїхати їх у п’явицю, тобто завтра.

Віталій Сухович

-Який це пікет? Там працівників лісгоспу аби п’ять-шість було, - зазначає п.Сухович. – І то їх примусом зігнали. Є інформація, що там були приплачені люди. Все ініціював Олексієвець. Ви приїдьте у Березнівський район і запитайте про родину Олексієвців, яка роками у лісгоспі працювала. 15 років директором держлісгоспу був батько, потім син став. У лісгоспі була тотальна корупція, ліс масово вирізували під виглядом санітарних рубок. Але я нікого не боюся. Ми стали на шлях очищення, зламаємо стару систему, яка зубами тримається за крісло. Мене підтримують працівники лісгоспу, вчора навіть телефонували з Березного, казали, що готові приїхати задля підтримки. Зараз у березнівському лісгоспі все спокійно, люди працюють, конфлікту будь-якого з працівниками немає. А ті, хто приїхав сьогодні, відстоюють інтереси клану Олексієвців.

Віталій Сухович не заперечив, що директорами лісгоспів за його каденції стали його кум та швагро, проте додає, що призначав не він їх на посади, а Держліс. Наполягає також, що ці люди не є його прямими родичами, а окрім того є хорошими фахівцями.

Щодо Леоніда Кльопа, якого, як стверджували пікетувальники, призначать на посаду директора Березнівського держлісгоспу, то, за словами п. Суховича, він – лише один з претендентів на посаду, які ще мають пройти конкурс.

- Навіть якщо він племінник депутата, яка різниця? – зазначає Віталій Сухович. – Він хороший спеціаліст, позитивна людина. Визначатимуть директора на конкурсі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також