Суперліга перед стартом

1065 0

Ми у соцмережах:

Суперліга перед стартом

Вже у найближчі дні вийде на старт нового сезону рівненська жіноча волейбольна команда "Регіна-МЕГУ". Розпочнуть рівнянки з ігор першого етапу Кубка України. 20-21 вересня наші дівчата змагатимуться у Тернополі проти місцевої "Галичанки" та запорізької "Орбіти" за дві путівки до фінальної частини.

Вже у найближчі дні вийде на старт нового сезону рівненська жіноча волейбольна команда "Регіна-МЕГУ".

Розпочнуть рівнянки з ігор першого етапу Кубка України. 20-21 вересня наші дівчата змагатимуться у Тернополі проти місцевої "Галичанки" та запорізької "Орбіти" за дві путівки до фінальної частини. А от луцька "Волинь" через фінансові проблеми від Кубка відмовилась. Саме проти волинянок волейболістки "Регіни" 27-28 вересня мають провести перші матчі чемпіонату Суперліги. Втім, чи заявиться "Волинь" на чемпіонат — поки точно невідомо. — До старту сезону наша команда підійшла загалом в нормальному настрої, — розповідає головний тренер "Регіни" Валерій Пархоменко. — Щоправда, є чимало новачків, які не проходили з нами збори і яким ще потрібно зігратися. Так, в команду прийшли киянка Світлана Бєлова, чернігівчанка Марина Дейнега, а також Валерія Соболь та Світлана Шаповалова із Запоріжжя. Це гравці, на яких я покладаю великі надії. Крім того, є кілька нових волейболісток на перспективу — це одеситки Олександра Кара, Олександра Моргай, черкащанка Олександра Пономаренко та вінничанка Дарія Кушта. Оновлення складу у нас вимушене, адже, нагадаю, закінчили свої виступи Віра Козак, Лариса Тимчак, Надія Журбич, Олена Капустіна, Анна Жумига. У системі проведення чемпіонату Суперліги, як і у складі його учасників, порівняно з минулим сезоном нічого не змінилося.

Вісім колективів (якщо "Волинь" таки заявиться) відіграють два кола, по чотири гри з кожним суперником. Провідний квартет продовжить боротьбу за медалі, інша четвірка розіграє у два тури місця з 5 по 8. За підсумками чемпіонату остання команда понизиться у класі, передостання — зіграє стикові матчі з другим колективом вищої ліги за право виступати серед еліти.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також