Свій серед чужих

2276 0

Ми у соцмережах:

Свій серед чужих

Чергові матчі чемпіонату баскетболісти «Пульсара» проводили в Южному проти одного з фаворитів суперліги клубу «Хімік». Як і у першому колі в Рівному, у гостьових іграх «пульсарівці» результатом не порадували. Найбільший внесок вуспіх «Хіміка» зробив вихованець рівенського баскетболу, екс-гравець «Пульсара» Сергій Ліщук.

«Хімік» (Южний) — «Пульсар» (Рівне) 97:81 (26:28, 24:19, 23:16, 24:18) 92:64 (23:19, 15:15, 37:12, 17:18) «Хімік»: Джурич (9,17), Варнеліс (9,13), О.Балашов (2,7), Базилевський (15,9), Корочкін (12,9), Максименко (2,2), Матюкевич (0,2), Ліщук (27+17 підборів; 22+10 підборів), Богданов (4,0), Живкович (7,1), Полторацький (10,11). «Пульсар»: Герасимчук (9,10), Ковалевський (25,7), Бартош (0; 7+5 а/п), Дубнюк (23+14 підборів); 10+9 підборів), Скиданов (8; 8+5 а/п), Шемосюк (3,9), Колот (0,5), Костко (8,8), Рябцев (5,-).

Чергові матчі чемпіонату баскетболісти «Пульсара» проводили в Южному проти одного з фаворитів суперліги клубу «Хімік». Як і у першому колі в Рівному, у гостьових іграх «пульсарівці» результатом не порадували. Найбільший внесок вуспіх «Хіміка» зробив вихованець рівенського баскетболу, екс-гравець «Пульсара» Сергій Ліщук. — Обидві зустрічі вийшли доволі цікавими та видовищними, як на мене, глядачі залишилися задоволеними, — коментує ігри в Южному головний тренер «Пульсара» Сергій Шемосюк. — Приємно, що своєю грою ми завоювали симпатію місцевої публіки. В обох матчах явно випадали з гри лише дві особи — це арбітри. У першій зустрічі троє наших баскетболістів не дограли через перебір фолів, ще група гравців мали по чотири фоли. Навіть я і то отримав технічний фол, що останнім часом трапляється нечасто. За грою ми не впоралися лише з одним баскетболістом — Сергієм Ліщуком. За словами місцевих журналістів, такої впевненої гри, як проти «Пульсара», Сергій не демонстрував вже давно. Серед інших «хіміків» більше нема кого й відзначити. Щодо нашої команди, то у першому матчі впевнено відіграли Ковалевський з Дубнюком. На жаль, у повторному матчі В’ячеслав отримав травму і не дограв до кінця. Також у першій грі отримав травму Рябцев. Порадував Ілля Шемосюк, слабко зіграли Герасимчук, Бартош та Колот. Сучасний баскетбол на такому рівні, що коли випадає з п’ятірки хоча б один гравець, результату досягти дуже важко.

— Які відчуття були у вас, коли бачили Ліщука, який «рве» «Пульсар» у складі «Хіміка»? — Важкі, адже сам виховав цього баскетболіста.

— Чи гратимуть у Дніпропетровську Ковалевський та Рябцев? — Повинні грати. Хоча там нам буде дуже тяжко. «Динамо», яке перейшло під патронат міської влади і нині називається «Дніпро», — це команда нереалізованих можливостей, ось-ось і вона увірветься до числа лідерів суперліги, власне, перемога над «Одесою» це і доводить. Крім того, цей клуб отримав нового генерального спонсора — «Приватбанк». В усіх містах щось робиться, скрізь щось будується, скрізь, лише не у нас. У тому ж Южному завершується будівництво суперсучасного палацу спорту, а у нас баскетбольні конструкції під час матчів гнуться. Моя ж мрія, яка була, така і залишилася — пограти у Рівному в нормальному залі. Результати інших матчів туру: МБК «Миколаїв» — «Сумихімпром» — 91:83, 92:84; «Дніпро» — МБК «Одеса» — 71:77, 72:65.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також