Священик у Рівному відібрав у матері свою позашлюбну дитину

11528 1

Ми у соцмережах:

Священик у Рівному відібрав у матері свою позашлюбну дитину

Сімейні радниці уже більше місяця намагаються вирішити проблему 32-річної Марії, колишній співмешканець якої відібрав у неї їхню спільну дитину.

У Марії – троє дітей: двоє дівчаток та хлопчик, якому близько трьох років. Остання дитина народилася поза шлюбом – від співмешканця жінки, який був священиком УПЦ КП.  

Як розповіла жінка сімейній радниці Ліані Диновській, чоловік спершу не визнавав офіційно сина своїм, бо ж священикам мати позашлюбних дітей заборонено. Погодився тільки тоді, коли дитину потрібно було віддавати у дитсадок і жінка вмовила його оформити потрібні документи.

Після цього чоловік відібрав у жінки сина та за півтора місяця не дозволив їй ні разу побачитися з ним.

За словами пані Диновської, священик намагався восени вчинити самогубство – його тоді врятували. Нині він, за словами сусідів та Марії, живе із новою співмешканкою – викладачкою вишу та ріелторкою.  У жінки є власні діти-студенти та чоловік, який начебто на заробітках.

Днями Марія, коли дізналася, що чоловік та його начебто нова співмешканка пішли з дому без малюка, вирішила забрати дитину і викликала поліцію, адже сина, фактично, залишили без нагляду.

Полісменам двері будинку відкрила старенька жінка, яка зазначила, що дитина пішла з батьком. Жінка обдурила поліцейських – ті почули крик дитини.

Дізнавшись про те, що Марія до них поїхала, викладачка та священик також швидко повернулися.

Між дорослими виникла сутичка. За словами Ліани Диновської, викладачка била матір хлопчика головою об бруківку. Жінку поліція доставила до лікарні.

З ким має жити син, вирішує спеціальна комісія при службі у справах дітей.

«Це складна ситуація, в Рівному таке вперше», - додала Ліана Диновська і зазначила, що зробить усе можливе, аби повернути сина матері.

Детальніше про історію написала пані Диновська на своїй сторінці у Facebook:

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також