Так гостював у Великому Олексині, що побив господаря до смерті

1649 0

Ми у соцмережах:

Так гостював у Великому Олексині, що побив господаря до смерті

У Великому Олексині смертельні ушкодження отримав житель села від свого знайомого, якого запросив у гості. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками сталося непорозуміння.

 До поліції звернулася сусідка померлого, яка його й знайшла.

Поліцейські попередньо встановили, що того дня до квартири 49-річного чоловіка прийшли двоє знайомих односельців. Коли на столі спорожніла чергова пляшка, між господарем та 35-річним гостем виник конфлікт, під час якого молодший штовхнув старшого. Останній вдарився головою об меблі, а потім гість наніс ще кілька ударів по тілу господаря. Бійку припинила жінка. Коли 49-річний чоловік запевнив, що з ним все гаразд, гості пішли додому.

Однак отримані потерпілим тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть настала внаслідок внутрішньо-черепної травми з крововиливами. 

«35-річному жителю Великого Олексина слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого), — повідомив заступник начальника Рівненського районного відділення поліції – начальник слідчого відділу Петро Пастушок. — Також підготовлено клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою». 

Відповідно до санкції статті підозрюваному, який раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, загрожує від семи до десяти років позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також