Таксисти влаштували самосуд клієнту за відмову розрахуватись за проїзд (ВІДЕО)

3216 0

Ми у соцмережах:

Таксисти влаштували самосуд клієнту за відмову розрахуватись за проїзд (ВІДЕО)

У Рівному водії таксі вчинили розправу над чоловіком, який не хотів розраховуватися. Вони завдали йому тілесних ушкоджень та облили зеленкою. В поліції порушили справу.

 Відповідне відео з’явилося в спільноті @rivne_1283

Повідомляється, що інцидент стався на вулиці Гурія Бухала, 9.

Речниця патрульної поліції Наталка Воєвода прокоментувала:

«Вчора, близько 22-ї години патрульні отримали повідомлення про те, що на вулиці Гурія Бухала водій таксі наніс тілесні ушкодження заявникові та забрав гаманець. Інспектори прибули за вказаною адресою виявили заявника, в якого були ознаки алкогольного сп’яніння також він не міг чітко пояснити, що саме відбулося, постійно плутався у своїх словах також він повідомив, що невідомі особи завдали йому тілесні ушкодження.

Чоловіка було освідувано на стан алкогольного сп’яніння доставлено до міського відділку поліції. За цим фактом дізнавачі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження).

Таксист також написав заяву і пояснення у міський відділок поліції. В подальшому цим питанням займатимуться слідчі».

У патрульній поліції додали, що той самий  чоловік раніше не розрахувався в кафе за замовлені страви. Тож офіціант викликав поліцію. Проте він пообіцяв занести тисячу гривень, яку заборгував, пізніше. Тож інцидент було вичерпано.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також