«Терен» з Рівненщини стане новим холостяком у відомому шоу

933 0

Ми у соцмережах:

«Терен»  з Рівненщини стане новим холостяком у відомому шоу

Новим гером шоу "Холостяк" на СТБ буде Олександр «Терен» Будько з Рівненщини, повідомили сьогодні на телеканалі СТБ

Олександр «Терен» Будько - військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги «Історія впертого чоловіка» та учасник національної збірної Invictus Games.

СТБ повідомляє:

- Два роки ми отримували запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни - це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого українські жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок - це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці.

З Олександром ми познайомилися ще минулого літа під час зйомки проєкту «Нескорені». Спочатку на знімальний майданчик зайшла його харизма, а потім уже і сам Сашко. Його впевненість, самоіронія, почуття гумору закохують з першого погляду. Побачивши торік реакцію дівчат на Сашка, зрозуміли - ось наш кандидат на нового Холостяка.

Цієї осені разом із Холостяком ми сформуємо національну культуру, дружню до ветеранів та ветеранок. І поринемо у нову історію кохання.
Дівчата, вперше в історії проєкту ми оголошуємо ім’я Холостяка одночасно з початком кастингу! Для тих, хто хоче побудувати стосунки з Тереном, анкета в шапці профілю, у сторіс та на сайті СТБ.

Цієї осені Любові бути!

«Терен» так прокоментував свою участь у проєкті.

- Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін в собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар'єрності та інклюзивності простору.

Холостяк для мене — це велика можливість транслювати багато хороших та позитивних ідей, які змінюють нас на краще. І, врешті-решт, зустріти свою людину, з якою хочеться створити сім'ю. На власному досвіді знаю, що дива можна чекати звідусіль, і вірю, що на телепроєкті можна знайти кохання.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також