Тетяну Літвінову затримали в Єгипті

3195 0

Ми у соцмережах:

Тетяну Літвінову затримали в Єгипті

Рівнянку, яка втекла в Єгипет, перед тим вбивши свого чоловіка Сергія, повернуть в Україну через місяць. А затримали її єгипетські поліцейські, коли жінка спробувала отримати в українському посольстві довідку про те, що розлучена, щоб знову вийти заміж.

Литвинова Тетяна
Тетяна Літвінова
В столиці Єгипту місцеві правоохоронці затримали 23-річну рівнянку Тетяну Літвінову, яка 8 лютого вбила ножем свого 37-річного чоловіка Сергія, відомого перукаря-стиліста та власника салону-перукарні «Серж». Нагадаємо, після цього жінка заховала тіло у комірчині, зателефонувала матері, щоб та приїхала поглядіти двох внуків, а сама, маючи заздалегідь заброньований тур на відпочинок у Єгипті, втекла в Каїр. До свого друга, з яким познайомилась під час відпочинку на єгипетському курорті у грудні. Олександр Панасюк, заступник начальника ГУНП в Рівненській області:
— Після того як слідчі довели її участь у скоєнні вбивства, поліцейські встановили, що вона перебуває в Єгипті. Їй заочно було повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід — тримання під вартою. На підставі ухвали суду про оголошення у міжнародний розшук зловмисницю затримали компетентні органи країни Єгипет при оформленні особистих документів та довідок. У квартирі, де жила Тетяна, поліцейські виявили сліди, які свідчать, що саме вона скоїла умисне вбивство.Її вина доводиться зібраними доказами — слідами біологічного походження та допитами свідків. Рівнянка знаходитиметься в Єгипті близько місяця, доки завершиться процедура екстрадиції. Після цього її доставлять в Україну для проведення слідчих дій та притягнення до кримінальної відповідальності. Поліцейські також встановили, що після скоєння злочину жінка викрала кілька тисяч доларів, що належали Сергію. Якщо корисливі мотиви скоєння умисного вбивство буде доведено, злочин перекваліфікують з частини 1 на частину 2 статті 115 Кримінального кодексу України. А отже, зміниться санкція — вже не 7-15 років позбавлення волі, а від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також