Третяк пояснив, чому минулого року рекордно вкладав бруківку

12151 0

Ми у соцмережах:

Третяк пояснив, чому минулого року рекордно вкладав бруківку

У минулому році в Рівному вклали бруківки на 53 мільйони гривень, що є рекордом. Адже в жодному іншому році стільки на бруківку не виділяли.

Колишній міський голова Олександр Третяк сказав для PandaPodkast, що він був змушений це зробити, бо у 2022 році попри війну жителі Рівного вимагали ремонтувати дороги та вулиці:

- Тоді якраз зійшов сніг, а з ним дуже багато асфальту. Йдеться про дороги та розбиті пішохідні зони. До мене підходили люди на вулиці й питали, коли це все відремонтують. Там ще були журналісти, які питали, коли почистять озеро Басів Кут. Я їм усім говорив, що якраз війна у розпалі. Яке озеро? Я тоді сказав, що під час війни швидше ракету з Рівного запустити у космос, ніж почистити озеро. У мене було розуміння, що у країні триває війна. До того ж, Кабмін заборонив використовувати кошти з міського бюджету. Навіть гривню нам казначейство не пропускало на ці потреби. Тому до осені ми не могли робити жодних ремонтів. Лише тоді Кабмін вніс зміни у свою постанову. В усіх містах почали ремонтувати дороги та тротуари. Коли я йшов на вибори, то обіцяв зробити Рівне комфортним для проживання. Тобто зробити ремонт пішохідних та велосипедних зон. Через це я кожного року робив ремонти невеликими клаптиками. Це була моя стратегія. Однак, коли у минулому році ми почали вкладати бруківку, то почався політичний хайп. Мене критикували мої політичні опоненти. Однак вкладання бруківки та ремонт доріг не здійснювався без офіційного погодження Рівненської ОВА. Наш кожен крок з ними синхронізувався. На мою думку, ми розумно балансували між потребами військових та благоустроєм міста. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також