Пораненим солдатам у столицю передали три ящики горіхів від “Попелюшки-2020”

958 0

Ми у соцмережах:

Пораненим солдатам у столицю передали три ящики горіхів від “Попелюшки-2020”

Вперше “Попелюшка” запрацювала у 2015 році, відгукнувшись на заклик про допомогу “Дубенської кулінарної сотні” незмінної господині та її команди Лариси Коханець, яка готувала для наших бійців спеціальні сухі харчові пайки, з яких у польових умовах вони легко могли приготувати смачні дубенські борщі, супи, каші, чаї.


Цьогоріч працівники Дубенської міської ради та студентки педколеджу для бійців, які перебувають на лікуванні у Національному військово-медичному клінічному центрі «Головний військовий клінічний госпіталь», серед яких і важкопоранений дубенчанин Михайло Земба, налущили три ящики волоських горіхів, переданих з польського міста-побратима Гіжицько. 

Підбиття підсумків акції відбулося у кабінеті міського голови Василя Антонюка. Він подякував учасникам акції за небайдужість та клопітку роботу, адже було налущено шість трилітрових відерець горіхових зернят. “Вітамінну” допомогу уже відправлено до шпиталю для відновлення здоров'я українських воїнів. Також в госпіталь передали 5 тисяч гривень благодійних коштів для пораненого воїна Юрія Волкова, повідомляє Дубенська міськрада.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також