Троє мешканців Рівненщини отримали травми під час ДТП на Волині: автомобіль перекинувся та загорівся

4338 0

Ми у соцмережах:

Фото-Олександр Кириша

2 лютого на автодорозі «Київ-Ковель-Ягодин», неподалік села Кам’януха, автомобіль «Volkswagen LT» з’їхав у кювет та перекинувся. Водій та двоє пасажирів транспортного засобу з Рівненщини отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода сталася по 17-й годині. За кермом транспортного засобу перебував 21-річний житель Березнівського району  Рівненської області. Автомобіль з’їхав у кювет, перекинувся й загорівся.

Водій, а також 19-річний і 23-річний пасажири транспортного засобу, жителі Костопільського району Рівненщини, отримали тілесні ушкодження. Їх госпіталізували у Маневицьку центральну районну лікарню.

Світлина від Олександра Кириші.

За фактом порушень правил безпеки дорожнього руху, що спричинили тілесні ушкодження, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, штраф від 3,4 тис. грн. до 8,5 тис. грн., або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також