Трьох захисників провели в останній шлях на Рівненщині

14726 0

Ми у соцмережах:

Трьох захисників провели в останній шлях на Рівненщині

В громадах попрощалися з Олександром Качинським, Дмитром Педоренком та Дмитром Мойсеєнком.

Більше про трьох полеглих воїнів розповіли в обласній військовій адміністрації:
 
Володимирецька громада попрощалась з Героєм Олександром Качинським. Чоловік родом з села Берестівка. Після початку повномасштабного вторгнення Герой пішов захищати рідну країну. Чоловік загинув 9 січня внаслідок влучання ворожого снаряду. У Героя залишились батьки.
 
 У Рівному попрощалась із загиблим солдатом Дмитром Педоренком. Чоловік родом з села Жобрин. Навчався в Вищому професійному училищі №1. Після чого працював верстатником деревообробних верстатів у цеху виготовлення гнутоклеєних деталей. У листопаді 2015 року підписав трирічний контракт зі Збройними Силами України. Дмитро проходив службу в зоні проведення антитерористичної операції на Сході країни. Коли ж розпочалося повномасштабне вторгнення чоловік знову став у стрій та з 1 березня 2022 року боровся із загарбниками. Герой загинув 30 грудня на Харківщині. Дмитру назавжди залишилось 28 років. В Героя залишилися батьки, дружина та маленька донечка Аделіна.
 
 Здолбунівська громада провела в останній земний шлях Героя, воїна ЗСУ Дмитра Мойсеєнка. Чоловік народився у Здолбунові. Зростав у дружній сім’ї разом з братом-близнюком Андрієм. Навчався у міській ЗОШ №6, потім у Рівненському автотранспортному технікумі та здобув спеціальність «механік». Після завершення навчання працював в Києві, згодом – на меблевих фабриках у Квасилові та Рівному. До війська Дмитра призвали у січні 2023 року. Спочатку Герой проходив навчання у Німеччині, а вже згодом став до захисту Вітчизни. Дмитро добре малював, тож мав позивний «Пікассо». Розмальовував бойові прапори, прикрасив національними кольорами та тризубом автомобіль, водієм якого був. Герой загинув 2 січня у Запорізькій області. Йому назавжди залишиться 35 років. Без батька залишився маленький син Владислав.
 
Співчуття рідним та близьким.
 
 Світла та вічна пам’ять Героям!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також