«Це робота нечесних забудовників», - Мічуда про його можливе усунення з виконкому

2262 1

Ми у соцмережах:

«Це робота нечесних забудовників», - Мічуда про його можливе усунення з виконкому

Голова обласної ДАБІ Ігор Мічуда здивований проектом рішення про виключення його із складу виконавчого комітету міської ради Рівного.

Як повідомляє «rivne.media», депутатка від «Свободи» Анна Іванова зареєструвала проект рішення міської ради, у якому пропонує виключити його зі складу виконкому, а замість Мічуди ввести начальника управління ДАБК Миколу Дядюся.

- Це компетенція винятково депутатів Рівненської міської ради. Але уся ця ситуація комічна, бо раніше до мене не було жодних претензій. Усе почалося після того, як я публічно розповів про незаконне будівництво торгового центру. Спочатку проти мене та обласної ДАБІ зібрали проплачений мітинг, а тепер з’явився такий проект рішення. Схоже, що забудовники, які будують незаконно, хочуть будь-якою ціною мене прибрати. Бо звинувачення депутатки Анни Іванової для мене є дивними. Підтверджую, що вона зверталася до мене з приводу незаконного, на її думку, будівництва. Я їй повідомив, що тепер усіма справа у Рівному завідує не обласна ДАБІ, а міське управління ДАБК й Микола Дядюсь. На засіданнях виконкому я завжди вільно висловлювався. Можливо це комусь не подобається, - сказав Ігор Мічуда.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також